Norovirus sample

Hvordan bli kvitt norovirus

Vinteren er høysesong for omgangssyke på grunn av det svært smittsomme noroviruset. De viktigste forebyggende tiltakene er grundig håndvask med såpe og vann, god kjøkkenhygiene samt desinfeksjon av rom og utstyr.

Hva er norovirus

Norovirusinfeksjon er en magetarminfeksjon som er svært smittsom. Vanlige symptomer er kvalme, oppkast, magesmerter og diaré.

Hva dreper norovirus

Vår automatiserte metode for desinfeksjon forebygger smitte. Norovirus fjernes effektivt fra alle overflater og utstyr, og brukeren får automatisk en rapport med fakta om desinfeksjon prosessen. Behandlingsmetoden er miljøvennlig og skader ikke møbler, tekstiler eller elektronikk. Ingen giftige kjemikalier brukes og det er heller ingen skadelige bivirkninger.

Hvordan stopper du norovirus

  • Plassér Decon-X roboten i rommet som ønskes desinfisert for norovirus.
  • Trykk på “start” knappen, og forlat rommet.
  • Rapport sendes automatisk via SMS eller e-post når desinfeksjonen er ferdig.

Utfordringer med MRSA smitte?

Trygg og sikker

Prosessen kontrolleres av sensorer som måler de mest sentrale parameterne under desinfeksjons prosessen; konsentrasjon av hydrogenperoksid, temperatur og luftfuktighet. Dette sikrer at desinfeksjons prosessen gjennomføres med verifisert og kontrollert virkningsgrad, samtidig som all prosessdokumentasjon genereres automatisk og sendes til deg.

Decon-X leverer til helseinstitusjoner, private husholdninger og bedrifter

Vi leverer utstyr og løsninger til sykehus, sykehjem og ambulanser i Skandinavia i dag, og ser også at det er utfordringer innen matindustri og i bygg/hjem. Våre løsninger er tilgjengelige både gjennom salg, utleie og som totale tjenesteleveranser.

Kontakt oss

Jeg ønsker å motta informasjon fra Decon-X på e-post:

Takk for registrering til å motta informasjon på e-post.

Kontakt oss også gjerne på telefon +47 22 16 51 60 eller epost post@deconx.com.